Dyniowo!!!

Drukuj
Opublikowano

Dyniowo!!!Młodzież ZSU-HiG w dniu 27 X 2019 roku w pięknej jesiennej i słonecznej scenerii Placu Niepodległości w Przemyślu, brała udział w Upiornej niedzieli pod wieżą. Rolą uczniów było ugotowanie 30l zupy KREM z DYNI. Młodzi adepci sztuki kulinarnej, pracowali pod kierunkiem szefa kuchni i właściciela restauracji BOSKO pana Macieja Łabuńskiego, który 25 X 2019 został odznaczony dwoma widelcami w kategorii BEST OF AWARD OF EXCELLENCE,

w IX edycji Przewodnika Poland 100 Best Restaurants, jako jedyna restauracja Przemyśla i okolicy. Duże zainteresowanie przechodniów i uśmiech na twarzach w trakcie konsumpcji, świadczyły o smaku i sukcesie powstałego produktu a zatem i uczniów.
Mamy nadzieję na dalszą współpracę z najlepszą restauracją naszego grodu.

Dyniowo!!! Dyniowo!!!  Dyniowo!!! Dyniowo!!! Dyniowo!!! Dyniowo!!! Dyniowo!!!

Zespół Szkół Usługowo-Hotelarskich i Gastronomicznych w Przemyślu